Blog

Neden Oktan Yurtları ?

Size Avcıların merkezinde,üniversitenize yürüme mesafesinde, on beş yıllık tecrübeye sahip bir yurt imkanları sunsak;cevabınız ne olurdu?Benim cevabım  “EVET” oldu. Bu karamımın en olumlu yanı zaman tasarrufu oldu. İhtiyacım  olan her şey ayağımın atında. Neyse ben kitabımı alıp sahile bir kahve keyfi yapmaya gidiyorum. Teşekkürler oktan yurdu…

Terasından  Marmara Denizini görebileceğiniz,oturup kitabınızı bu manzaraya karşı okuyacaksınız,çayınızı,kahvenizi yudumlayacağınız;başka bir yurt biliyor musunuz?  Bir çok neden vardı Oktan yurtlarını tercih etmemi sağlayan ama sanırım en başlıcası manzara oldu…

 

Oktan Öğrenci Yurtları

Şehrin merkezinde aradığınız sadece barınma hizmeti değil de ev sıcaklığında hizmet güvenlikli bir alan ve kendinizi geliştirmeye odaklı İngilizce ve Türkçe eğitim veren  bir yurt ise tercihiniz Oktan Öğrenci Yurtları olmalıdır.

15 yıllık tecrübesiyle siz değerli öğrencilerimize verdiğimiz barınma ve eğitim öğretim temelli hizmetlerle sizleri geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz.Her türlü özgürlük ortamında aldığınız üniversite eğitiminin yanında yurtlarımızda kendinizi geliştirmek konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız.

 

En Merkezi Yurt Biziz!

Avcıların merkezinde ,İstanbul üniversitesine yürüme mesafesinde yurtlarımızda ulaşım sorunu yaşamayacaksınız.

Konumundan dolayı hayatın sürekli aktığı yurdumuzda, iç ve dış güvenlik ,24 saat kamera ve gecelri her zaman bir görevlinin bulunduğu yurtlarımız sizin için en güvenli yerdir.

Siz değerli öğrencilerimizi müşteri gibi görmüyor yurdumuzda kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

 

Basında Oktan Yurtları

Oktan Yurtları hiçbir dernek ve vakıfla ilişkisi olmayıp Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimsemiş bir yurttur. Öğrencilerimizin din ve vicdan hürriyetlerine karşı saygılıdır. Dil,din,mezhep ve ırk ayrımı yapmaksızın bütün öğrencilere aynı mesafede duruş sergilemektedir.

Öğrencilerin geleceği ile ilgili öğrenciler ile birlikte fikir alışverişinde bulunmakta ve onların geleceğe yönelik hayellerini ve özlemlerini birlikte karar vermektedir.

Open chat